03 Apr Seminar: Enable Your Network to Power Your Business – 11. maj i Allerød

Bliv inspireret sammen  med AMPartner og HPE Software omkring drift af dit netværk.

Hvorfor nu tale om network management?

Overvågning og monitorering af netværk er jo en gammel drifts disciplin. Kan det overhovedet gøres bedre?

Det tror vi godt det kan. Der findes i dag effektive løsninger til at forbedre oppetid og kvalitet i netværks infrastrukturen. SNMP polls og traps er stadig vigtigt, men der er mange andre teknologier, der er interessante for at indfri succes kriterierne indenfor drift af netværk.

Netværk bliver ikke simplere, og nu er vi ‘always on’, som der blev lovet for år tilbage. Men det betyder også at netværksservices er mere kritiske i forhold til at kunne levere robuste ydelser til organisationen, og i sidste ende skabe merværdi for kunden. Det er uanset om vi taler om borgere, kunder eller samarbejdspartnere.

Seminaret har en række gode talere på programmet. Agendaen kan stadig ændres, men pt. er følgende indlæg planlagt : Lars Rossen, CTO i HPE software kommer og ser på det visionære om netværk, mon ikke IOT berøres? Og produktchefen for HPE Network Management, Joe Reves ser på hvad teknologien kan i dag. Det er så formiddagsprogrammet.

Om eftermiddagen går vi lidt dybere, og vi har en ny taler på, Heinz Nisi. Heinz har vi arbejdet sammen med i mange år, og han har været involveret i utallige projekter rundt om i Europa. Der er masser af stof til at blive inspireret af.

Dagen afsluttes med diskussioner om hvad man kan ønske sig af nye ting i produktet. Her er muligheden for at diskutere strategisk såvel som nørdet.

Vi håber at I vil bruge en dag på seminaret, og så ses vi Allerød, når du har tilmeldt dig på linket herunder. Husk at vælge seminaret i Allerød på dropdown menu.

Tilmelding og mere information om seminar 11 maj

Tags:
,
Steen Bendtsen
bendtsen@ampartner.com
No Comments

Post A Comment

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.